Smarte og smukke sko til kvinder

24 maj 2021 Tina Høy

Hvad er det med kvinder og sko? Det er lidt i samme kategori som “kvinder og tasker” bortset fra, at sko faktisk er en del af din egentlige påklædning, og at det betyder noget, hvordan de sidder på foden.

Mange, særligt kvinder, elsker at gøre noget ud af deres udseende og iklæde sig tøj, de kan lide, eller som udtrykker deres personlighed eller deres humør den dag. Ofte tænker de over, om de har det godt med deres krop, eller om der lige er noget, der skal skjules lidt, så fordele fremhæves i stedet. En del af påklædningen er sko. En flot gallakjole kræver de rette små fine sko, stilletter eller flade, mens en smart sneakers kan gå til  noget mere afslappet hverdagstøj.

Sneakers til alle lejligheder

Der er sket en revolution inden for sneakers de seneste år, som er skønt for piger og kvinder. Nu kan man godt have sneakers på til en kjole, nederdel eller lidt pænere tøj, hvor man før i tiden måtte have lidt pænere – og ofte – mere ubehagelige sko på. Der er lavet nogle virkelig flotte sneakers, også nogle, der ikke er så klodsede, nogle stilrene smukke sneakers, som man kan have på til en lille nederdel, og alle elsker efterhånden sneakers.  

Skønne sko hos Buch Copenhagen

På Buch Copenhagen kan du finde de skønneste sko. Du slipper for at halse rundt i butikker for at finde lige præcis den slags sko, du søger, men kan i ro og mag se de flotte billeder af Buch Copenhagens sko. Priserne er meget overkommelige, hvilket også er et plus, hvis man gerne vil skifte de hvide sneakers ud indimellem.

Guila Sneakers til kun 279 kr. er flotte beige med en lysere beige, har lufthuller henover skoene og en flot detalje med en guld”stribe” bag på skoen. Du kan også vælge nogle smukke sandaler til sommeren, fx er Erynn Cristal Sandals til 219 kr. med tåstrop og flotte similisten på hele skoen og har en lille hæl på 1,5 cm.