parterapi frederiksberg

Parterapi på Frederiksberg – når parforholdet har brug for førstehjælp

Når et parforhold begynder at gå op i limningen kan det hurtigt gå galt.

Der kan være mange grunde til at et forhold afsluttes. For langt de flestes vedkommende handler det om en alt for hård belastning over en alt for lang periode. Der kan for eksempel være tale om et tillidsbrud i forbindelse med utroskab. Dette er en opslidende og alt ødelæggende tilstand som kan tære utroligt meget på forholdet.

Faktisk er det slet ikke sikkert at den smadrede tillid kan genskabes. Vælger man trods alt at blive sammen, fordi man stadig har en gnist af håb for forholdet, kan en parterapeut være til stor hjælp. En gang imellem er det nemlig en god idé at få professionel hjælp udefra når problemerne bliver uoverstigelige.

Hvordan kan parterapi hjælpe mit parforhold?

Måske tænker du at det er håbløst at bryde den onde cirkel. Især fordi du og din partner selv har forsøgt igennem mange år, uden held. Men her skal du tænke på at I ikke nødvendigvis er helt i bund med problematikkerne. Og dette kan være nødvendigt hvis man skal opnå den dybe indsigt i parforholdets dynamikker som er nødvendigt for at forstå problematikkerne fuldt ud.

Med hjælp fra en parterapeut kan I komme hele vejen rundt – og sågar op i helikopter perspektivet. I kan lære rigtig meget om jer selv og om hinanden, og hver især komme frem til en erkendelse af hvorfor forholdet er der hvor det er.

Når først I begge er klar over hvad det er for en vej I er slået ind på kan I tage kontrollen og finde en fælles retning. I vil i fællesskab kunne beslutte hvad der skal ske med forholdet, og dernæst fortsætte dette med styrket kærlighed og samhørighed, eller måske skilles som venner og på god fod.

Læs mere om parterapi på https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *