Overvejer du et vandingssystem?

30 september 2021 Steffen Hansen

Der findes mange forskellige ting, som du kan bruge et vandingssystem til. Hvis du overvejer at finde et vandingssystem, der passer til dit behov, er det vigtigt du rådfører dig med eksperter inden for området. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme ind på områder, hvor du kan komme til at have brug for et vandingssystem. 

 

 

 

 

 

 

1. Ridebaner

Hvis du ejer en rideskole, så skal du huske at jævnligt pleje dine ridebaner. Det sikrer, at du ikke rider rundt i en masse støv. Det kan godt blænde dit syn, hvis du f.eks. skal øve ridebanespring. Det holder også dine baner pæne, og du får et bedre indeklima med et vandsystem. Der kan godt komme en masse forskelligartet lugt i en ridehal, så derfor kan du med et vandingssystem få udrenset den grimme lugt. Hvis du skal afholde stævner, er det oplagt at få vandet dine baner, så det hele ser pænt og nydeligt ud. 

 

2. Drivhuse 

Hvis du har et drivhus, så er det naturligvis selvsigende, at du skal have et vandingssystem. Her kan du finde metoder, der fungerer for dig. Du kan få systemer, der vander dine planter eller grøntsager på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Det kan blive nødvendigt, hvis du gerne vil have, at din køkkenhave vokser og du kan høste dine afgrøder. Det kan også være, at dine planter skal vandes med en bestemt mængde vand. Så skal du måske investere i drypslanger.

 

3. Haven

Hvis du ikke har et drivhus, så har du måske behov for et vandingssystem til din have. De fleste klarer vandingen med en almindelig haveslange. Hvis du har planter eller græs, der er ved at gro, så kan et godt vandingssystem være vejen frem. Her skal du være opmærksom på, hvilken type sprinkler eller vandingssystem, du køber. Der er nemlig forskel på den mængde vand, der kommer ud af de forskellige hoveder. Derfor kan det altid anbefales, at du spørger om hjælp i dit lokale plantecenter. Du kan også finde firmaer på nettet, der specialiserer sig i udstyr, der kan give dig et godt vandingssystem.