pyraminx

Morsom og opbyggelig leg med Pyraminx

Ønsker du gennem legetøj at hjælpe dit barns udvikling på vej? Så bør du kigge i retning af fysiske udfordringer som en afveksling til de du finder på diverse skærme. Forbindelsen mellem hånd og hjerne er vigtig for at udvikle såvel abstrakt tænke evne som motorik. Og en spændende – og lidt svær – udfordring giver dit barn mulighed for at lære om tålmodighed og problemløsning.

Hvad er en pyra terning?

En pyra terning, eller en Pyraminx terning, er et stykke legetøj som udfordrer såvel de finmotoriske som de kognitive evner. Den smarte pyra terning er en slags videre udvikling af den klassiske professorterning, eller Rubiks Cube som er dennes officielle navn.

En pyra terning har fire sider som hver især består af ni små identiske trekanter. Du har med en pyra terning således en pyramideformet professorterning eller Gear Cube som kan byde på timevis af leg og fordybelse, og udfordre dit barns tålmodighed og vedholdenhed.

Visse pyra terninger fås også i en Gear Cube version, og der findes op til flere morsomme og innovative variationer over temaet. Du kan således udvide din samling af pyra terninger nærmest i det uendelige. Og du kan hjælpe dit barn med at udvikle hans eller hendes evne til rumlig og abstrakt tænkning gennem de mange forskellige pyra terning varianter.

Hvor kan jeg købe en pyra terning?

Hos MasterCubeStore kan du finde et stort udvalg af de morsomme og udfordrende pyra terninger i mange forskellige variationer. Du kan blandt andet finde professorterning varianten som produceres af Shengshou, Gear Cube pyra terningen som fremstilles af QiYi, og andre spændende pyra terning typer fra brands så som MoYu, DaYan, Cyclone Boys, MoFangGe og mange flere. Du kan se de morsomme pyra terninger, og mange andre stykker opbyggeligt legetøj, i den online shop på MasterCubeStore.dk – køb en pyra terning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *