Lad en D365 lønkonsulent hjælpe dig med dit nye lønsystem

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din virksomhed have nyt lønsystem? Så bør du alliere dig med en ekspert i form af en dygtig lønkonsulent.

Hvad er en lønkonsulent?

En lønkonsulent er en IT konsulent som har specialiseret sig inden for lønsystemer.

I de danske virksomheder kører al lønudbetaling og hvad der dertil hører digitalt, og som regel også online gennem applikationer som ligger i skyen. Dette gør som regel processen nemmere for den regnskabs medarbejder som håndterer dette område.

Men hvis et system skal udskiftes eller optimeres er det vigtigt at dette sker i overensstemmelse med virksomhedens behov – og at alle kan følge med. Derfor nytter det ikke noget blot at købe et nyt system, installere det og regne med at det hele kører af sig selv. Det er altid en god idé at sikre at medarbejderne kan bruge det nye system, og at det ikke påvirker det flow som sikrer en høj grad af effektivitet på arbejdspladsen.

Der ud over er det essentielt at data flows dokumenteres, og at opbevaring af persondata sker i overensstemmelse med den gældende GDPR lovgivning. Og derfor er det vigtigt at få en lønkonsulent på banen hvis du påtænker at lade et nyt lønsystem udrulle i din virksomhed.

Hvor kan jeg finde en god D365 lønkonsulent?

Hvis du påtænker at benytte systemet Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations – i daglig tale blot kaldet D365 – er det således smart at vælge en lønkonsulent med særlig ekspertise inden for netop dette produkt. Her kan du med stor fordel vælge Torben Deber fra Deber ApS.

Torben Deber har igennem snart tre årtier arbejdet professionelt med diverse løn, registrerings og HRM systemer, og har hjulpet talrige virksomheder til den mest formålstjenlige opsætning af den valgte løsning.

Du kan læse mere om Deber ApS, og kontakte Torben Deber direkte via hjemmesiden Deber.dk