Køb døre af god kvalitet, så holder de i mange år

16 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når du skal vælge en ny dør til dit hjem, er der mange faktorer at tage hensyn til. Den vigtigste beslutning, du vil træffe, er hvilket materiale døren er lavet af. Hvis det er en indvendig dør – som f.eks. en fransk dør – vil du have en trædør, da dette vil se bedst ud i dit hjem. Hvis den nye dør derimod skal bruges udvendigt, kan du overveje en blanding af træ og aluminium, da dette vil være mere holdbart og vejrbestandigt.

Hos KLAR har de døre af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så du kan finde den perfekte dør til dine behov. Og ikke nok med det – de er allesammen fremstillet af FSC-certificeret træ.

FSC – hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?

Forest Stewardship Council er en international organisation, der fremmer ansvarlig forvaltning af verdens skove. Det gør de ved at fastsætte standarder, der sikrer, at skovbruget udføres på en måde, der er miljømæssigt hensigtsmæssig, socialt fordelagtig og økonomisk levedygtig

Så når du køber en dør fra KLAR, kan du være sikker på, at den er fremstillet af træ, der er udvundet på ansvarlig vis.

dør

KLAR tilbyder også en skræddersyet service, så hvis du har brug for en dør, der er lavet efter mål, kan de hjælpe dig. Du skal blot kontakte deres team, og de vil med glæde rådgive dig om den bedste løsning til dit hjem.

Vælg aldrig pris over kvalitet

Når det kommer til døre, er det som med så meget andet: Du bør ikke vælge pris over kvalitet – en dør er trods alt noget, du bruger hver dag, så det er værd at investere i en dør, der holder i mange år.

Vi håber, at du er godt klædt på til at investere i nye døre. God fornøjelse og tak fordi du læste med.