Her er forskellige finanseringsmetoder til et bil lån
bil lån

Her er forskellige finanseringsmetoder til et bil lån

Du skal jo selvfølgelig ikke anskaffe dig finansering til et billån, for et lån er jo netop finansiering i sig med retning mod at kunne betale sig til en bil, men der findes forskellige måder til at finde den rette finanseringsmetode til at få sådan et lån.

En af disse kan være via dette link: https://ikanobank.dk/laan/billaan

Dette lån er netop øremærket til at låne penge til en bil, så der er ikke tale om et almindelig lån, man tager, hvor man så efterfølgende selv vælger at bruge pengene på en bil, eller man anmoder om et lån og fortæller, hvad det skal bruges til.

Men lad os lige hurtigt forklare, hvorfor det ofte kan være værd at tage et billån, når man skal købe ny bil i Danmark:

Grundet afgifterne.

Der er SÅ mange afgifter på biler nu om dage, at selvom der er blevet lettet lidt på afgifterne, og man kan få helt nye biler til under 100.000 kroner, så overstiger afgifterne oftest selve bilen – måske mere end en hel gang nogle gange.

Derfor vælger man at købe brugt eller en lease en bil.

Og med tanke på klimavenlighed så fortsætter fremtiden nok i en retning, hvor afgifterne i hvert fald ikke daler, men nok nærmere stiger.

Men angående emnet: billån i sig selv.

Det smarteste er at følge vores link herover, men det næstsmarteste er nok, at man besøger ens bank og fortæller, at man gerne vil låne penge til en bil.

Nogle gange kan man lægge lidt penge selv via en opsparing, eller man kan låne hele beløbet i banken, hvis de finder en værdi til dette.

Her er renten ofte lav modsat de mange kviklån, der findes med flere hundrende procent årlig rente, og så vil du ofte skulle tage flere for at kunne få råd til den bil, og det er ikke det værd.