prinsessering

Fri til hende du elsker med stil

Har du mødt kvinden i dit liv og har du lyst til at fri til hende og gøre det til en mindeværdig og romantisk begivenhed kan du overveje at investere i en prinsessering. En prinsessering er en enstensring med en diamant i. Stenen kan senere udskiftes med en af bedre kvalitet eller størrelse, hvis man ønsker det. Som udgangspunkt er det en diamant på 0,1 eller 0,2 carat der er i prinsesseringen. Det er muligt at købe et sæt, hvor der også er øreringe og halskæde med samme type sten. 

Diamanter er kvindens bedste ven

Diamanten er en af de absolut mest populære ædelstene. Det skyldes blandt andet at det er en elegant men også enkel sten der kan bruges både til hverdag og til fest. Samtidig er det muligt for de fleste at købe et smykke med en diamant i. Sådan har det ikke altid været. Før man fandt diamanter i det 19ende århundrede i det sydlige Afrika, var det ikke almindeligt at alle have den mulighed. Dengang var det en ædelsten der var begrænset til de rige. Verdens største diamant er også fundet i Sydafrika. 

Selve diamanten har været kendt i årtusinder af år og er sammen med andre ædelstene og perler blandt andet blevet brugt til at transportere store summer, ofte i hemmelighed og i tider hvor der har været krig eller andre konflikter.

Vender man blikket til Hollywood, ser man også at diamanter er meget populære. En af de mere berømte historier er den om skuespilleren Richard Burton, der for næsen af smykkefirmaet Cartier købte den store og berømte Hope diamant til sin hustru, den smukke og kendte skuespillerinde Elizabeth Taylor. Han betalte den uhørte sum af 1 mio. dollars for diamanten tilbage i 1969. Det var den største sum en privat person på daværende tidspunkt har betalt for en diamant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *