Bestil catering til jul og slip for at stå i køkkenet

15 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Decembers julefrokoster og juleaften er nogle af de tidspunkter på året, hvor du kan ende med at bruge rigtig meget tid ude i køkkenet. Er du ikke så vild med det, kan det i år være tid til, at du finder på en nemmere løsning, hvor du kan være mere nærværende over for dine gæster. Det kan for eksempel være, at du bestiller catering. 

Du kan finde masser af steder, hvor du kan bestille mad til julefrokosten. Hvis der er nogle i din familie, der er veganere eller vegetarer, kan det dog blive sværere for dig at finde noget mad, som de kan spise. Det kan gøre, at du alligevel er nødt til at stå i køkkenet i nogle timer. 

Dog ikke, hvis du bestiller hos Hansens Catering, der tilbyder catering i Nordsjælland og Københavns området. De har nemlig både en traditionel julebuffet og en vegansk julebuffet. Du kan derfor nemt bestille hos dem og være sikker på, at der er noget at spise for alle i familien. Se mere her

image

Økologisk mad hvor der er tænkt over dyrevelfærd

Selvom du ikke er veganer, kan det stadig godt være, at du gerne vil have, at vi behandler dyrene godt, og at du gerne vil have, at dit kød, mælk og æg er økologisk. Når du køber mad gennem Hansens Catering, er det lige præcis, hvad du kan være sikker på. 

De bestræber sig nemlig på, at så meget af deres mad som muligt er økologisk, og de køber kun kød fra producenter, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Dermed kan du være sikker på, at dyrene har haft det godt. 

Det er rart for dig, at du kan overføre dine principper fra hverdagen til din fest. For det er jo ærgerligt, at du er nødt til at gå på kompromis med det.